مرکز باغملک با مساحت کلی 1073متر مربع از سال 1380 تاسیس شده واز تظر ساختمان دارای دو بخش است . یک قسمت آموزشی و دارای سالن مطالعه و آمفی تئاتروکلاسها ی مختلف که تا به امروز کارگاههای فرهنگی ،هنری و ادبی در مرکز در حال برگزاریست  و قسمت دیگر بصورت مهمانسرا است که درحال حاضر در دست خدمت گزار اداره است .

در مرکز تعداد 9853جلد کتاب در فضای سالن مطالعه وجود دارد .سالن مطالعه و قفسه های کتاب در یک سالن بصورت سیستم باز قرار دارد . مساحت سالن مطالعه 145 متر مربع برای اعضاء کودک و نوجوان می باشد .

خدمات مرکز :

اجرای فعالیت های فرهنگی برای اعضاء حقیقی و مجازی .

کارگاههای فرهنگی ،هنری و ادبی برای گروههای سنی 6 تا 17 سال .کودک و نوجوان

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :

کتابخانه و سالن مطالعه کودک و نوجوان 420 مترمربع زیر بنا دارد. سالن نمایش 180 متر می باشد .

امکانات ویژه مرکز :

سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری و کلاس ادبی

امکانات کارگاهی :

کارگاه هنری (نقاشی و سفال )

خدمات فراگیر :ندارد

روز و ساعت فعالیت :

مرکز بصورت تک شیفته از ساعت 8 الی 13 / روزهای زوج دختران و روزهای فرد پسران از خدمات مرکز استفاده می کنند

پرسنل :

1 نفرمربی مسئول  - 1 نفرمربی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

داشتن شرایط سنی 6 تا 17 سال برای کودک و نوجوان و پرداخت شهریه 25000 هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی به مدت یک سال

نشانی :

خوزستان –شهرستان باغملک –خیابان آیت ا... خامنه ای روبروی کتابخانه ارمغان ،جنب ترمینال اهواز (نشانی برروی نقشه)

تلفن : 06143723127                                                                     

مسول مر کز :  اکبر آقایی

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/04/22 - 17:41
  • تعداد بازدید: 4524
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین رویداد ادبی و هنری «اقلیم قلم» در کانون خوزستان

دومین رویداد ادبی و هنری «اقلیم قلم» به همت بخش مکاتبه‌ای مرکز آفرینش‌های ادبی و کارشناسی واحد هنرهای تجسمی کانون‌ پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با موضوع نقد کتاب "کسی از هیولا خبر ندارد" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، این نشست که با حضور کارشناس و اعضای بخش مکاتبه‌ای واحد آفرینش‌های ادبی، مربیان و کارشناس هنری، مهمانان نشست، مرجان نوروزی زاده مربی هنری کانون، تصویرگر و مدرس هنر و مانا مداح مربی ادبی و نویسنده کتاب "کسی از هیولا خبر ندارد"، در فضای مجازی تشکیل شد.

در بخش نخست این نشست، اعضا بخش مکاتبه‌ای و مربیان فرهنگی، هنری و ادبی نقدهای خود را بر کتاب "کسی از هیولا خبر ندارد" عنوان کردند.

مرجان نوروزی زاده مدرس هنر و میهمان این نشست پس از بررسی نقد اعضا و مربیان گفت: عنوان (کسی از هیولا خبر ندارد؟) عنوانی است که با عبارت سؤالی شروع می‌شود و در شروع متن آن بدون مقدمه چینی به دنبال چیستی در قصه پرداخته است و به بطن ماجرا با ضرب‌آهنگ چیستی شروع شده‌ و به دلیل توجه به حوصله‌ی کودک امروزی از مقدمه چینی پرهیز کرده است.

او اضافه کرد: نویسنده همچنین کودک را به تفکر واداشته است و پایان‌بندی داستان را به او سپرده تا مهارت اندیشیدن را در او تقویت کند‌.

وی همچنین در نقد تصویرگری کتاب عنوان کرد: در تصویرگری متن چندین عامل برای جذب مخاطب و نشان دادن مفهوم پیام نویسنده وجود دارد

نوروزی زاده در ادامه شخصیت‌پردازی را یکی از اساسی‌ترین و کلیدی‌ترین  عوامل جذب مخاطب و نشان دادن مفهوم پیام نویسنده دانست و توضیح داد؛ خلق شخصیت‌هایی باورپذیر به‌صورت کاملاً ایرانی تحرک و جنب‌وجوش در چینش تصویری کتاب برای باور قصه و همزادپنداری در شخصیت‌ها متناسب با گروه سنی است.

او افزود: توجه به نوع پوشش شخصیت بومی، شخصیت کودک امروزی متناسب با متن طراحی و اجرا شده بود و این نکته مثبت کتاب است.

مربی هنری مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان اهواز تاکید کرد: درشت‌نمایی برخی عناصر شخصیت‌ها در صفحات که به نوعی استفاده از زاویه و بعد در کتاب را برای جذب و چرخش چشم به تمام قسمت‌های صفحه درجهت متن آن قسمت مؤثر بوده است.

نوروزی زاده با اشاره به اینکه در تمام طراحی تصویر کتاب عنصر خط برای نشان دادن توجه به مفهوم متن، حس هیجان، و تمرکز مخاطب مناسب استفاده‌شده بود بیان کرد: در بخش طراحی شخصیت هیولا به نوعی تخیل پردازی به آن متناسب با سن مخاطب بود و در عنوان طراحی فونت هیولا با همان نماد شاخ خیالی در ذهن عامه، شخصیت‌پردازی شده است.

وی پیرامون رنگ در این کتاب نیز گفت: در این کتاب با دو دسته رنگ آکروماتیک (خنثی) و کروماتیک (طیف رنگ ها) روبرو هستیم. در برخی صفحات، برای تمرکز شخصیت و مفهوم آن صحنه از رنگ خنثی غالب بر صحنه استفاده شده است تا رنگ گرم شخصیت‌های اصلی آن قسمت متن خود را نشان دهند.

این مدرس هنر یادآور شد؛ پختگی و تیره بودن رنگ‌ها به‌خصوص کاراکتر هیولا درواقع به نوعی تداعی‌کننده گرمای منطقه جنوب و بومی را نشان می‌دهد.

در پایان این نشست مجازی که به سرپرستی محدثه الماسی کارشناس بخش مکاتبه‌ای و شهناز ممبنی کارشناس هنرهای تجسمی برگزار شد؛ نویسنده‌ی کتاب با اشاره به نقد اعضا و مربیان به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت